Atenție de unde cumpărați trotineta electrică Xiaomi

Așa cum spune și titlul, aveți grijă de unde cumpărați trotineta Xiaomi, asta dacă nu vreți să primiți o copie. De ce atrag atenția? Fiind un model popular în toată lumea, recent au apărut pe internet câteva magazine fantomă, care pretind că vând trotineta originală Xiaomi M365 cu prețuri sub cele pe care producătorul le recomandă, asta pe lângă faptul că ambele site-uri au design copiat de la magazinul oficial Xiaomi. Eu am găsit 2 astfel de magazine (https://scooter.mi-xiaomi.co.uk și https://scooter-worlds.com), ambele vând trotineta cu €189,95 EUR, ceea ce este imposibil.

Trotineta electrica Xiaomi Fake

Eu zic să nu vă faceți iluzii deșarte și să nu o cumpărați dacă prețul acesteia este sub $330, indiferent de ce promite magazinul respectiv. În cel mai bun caz, magazinele acestea vând o copie fidelă (clonă) a trotinetei Xiaomi, asta dacă nu cumva plătiți pentru un produs fictiv. Magazinele nu au date de contact și vând un singur produs, toate elementele necesare care să te ducă cu gândul la o țeapă.

În cazul în care doriți să cumpărați trotineta Xiaomi online, aveți 2 variante: magazinele autohtone sau cele din China (pentru un preț mai mic). Dacă de magazinele din România bănuiesc că toată lumea știe, eu vă recomand 2 magazine chinezești de încredere (de unde am cumpărat și eu trotineta la rândul meu). Primul este GearBest.com (unde de cele mai multe ori o găsiți cu preț cuprins între $370 și $399) iar cel de-al doilea este TompTop.com (unde de multe ori este disponibilă în depozitul din Germania al magazinului, cu livrare în 3-5 zile, costă de obicei $430). În ambele cazuri produsul este livrat de curier, direct acasă, fără alte taxe suplimentare.

Așadar, cam acesta este cel mai mic preț cu care puteți cumpăra această trotinetă. În trecut, cei de la GearBest au vândut chiar și cu $330, însă anul acesta n-am mai văzut reduceri de genul, probabil cererea a fost mai mare decât oferta, de aici și prețurile ceva mai mari. Totuși, dacă vedeți prețuri de €189, clar ceva nu este în regula acolo. Oricum, este o diferență fată de prețurile practicate de magazinele din România. Eu am cumpărat 2 bucăți din China și am economisit aproape 900 lei.

Sursă imagine cover: trotinetă xiaomi


6 comentarii pentru

Atenție de unde cumpărați trotineta electrică Xiaomi

 • Vlad

  Eu am cumparat-o din China, mai exact de pe site-ul celor de la GearBest. Am platit undeva la $360 cu transport inclus. Eu zic ca am facut o afacere buna. Am deja 500 kilometri facut cu ea. Sunt super multumit. Astept sa apara din nou cupon sa mai comand una si pentru prietena mea.

 • Ma

  Eu am cumparat M365 Pro de la GearBest. A ajuns in 7 zile. 🙂

  • Vasi

   Cat ai platit in total pe gearbest ?

  • Ma

   2400 lei cu livrare din Europa. Este si 2200 cu livrare din China.

 • daniel

  Salut! Ce ma sfatuiesti sa aleg intre Xiaomi M365 si noua versiune Pro?

  • Mădălin

   Daca ai nevoie de autonomie mai mare iar M365 Pro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Abonează-te la
newsletter.

Abonează-te la newsletter și primești săptămânal pe email un rezumat cu ultimele articole publicate!
Ne străduim să îți trimitem doar emailuri despre subiecte pe care vrei să le citești.