De ce oamenii vandalizează trotinetele de închiriat?

În cazul în care aveați impresia că doar la noi putem întâlni specimene precum cele din clipul de mai jos, cu siguranță o să vă schimbați părerea după ce îl veți vizualiza.

Imaginile sunt din SUA, acolo unde trotinetele electrice de închiriat nu au viață lungă. Îmi este foarte greu să înțeleg de ce ți-ai dori să distrugi o trotinetă pe care ai închiriat-o și care te-a ajutat să ajungi dintr-un punct în altul.

De ce nu ți-ai dori să o poți folosi și data viitoare sau altfel spus, cu ce te-a deranjat respectiva trotinetă încât să o trântești și s-o distrugi efectiv. Sunt întrebări retorice. Nu știu dacă prin București se întâmplă momentan așa ceva, dar sunt convins că peste tot sunt asemenea oameni puși pe a distruge lucrurile ce nu le aparțin.

Sincer, eu nu le înțeleg raționamentul. Mă întreb, oare companiile care se ocupă cu închirierea trotinetelor, nu au găsit până acum nici o modalitate de a-i trage cumva la răspundere?


2 comentarii pentru

De ce oamenii vandalizează trotinetele de închiriat?

  • Andrei

    Pentru ca nu exista inca o lege care sa ii pedepseasca pe huligani. Cu siguranta un om normal la cap nu ar tranti trotineta in mod intentionat. Cine face asa ceva, are clar niste dereglari la mansarda si trebuie fie internat intr-un centru specilzat pentru a i se oferi ajutor, fie pus la punct prin intermediul legii.

  • Robo

    Aș da cu ei de pământ la fel cum fac ei cu trotinetele alea. Niste barbari pe care nu poți să îi numești oameni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Abonează-te la
newsletter.

Abonează-te la newsletter și primești săptămânal pe email un rezumat cu ultimele articole publicate!
Ne străduim să îți trimitem doar emailuri despre subiecte pe care vrei să le citești.