Baterie externă pentru trotineta electrică Ninebot ES2 sau ES1

Așa cum probabil că știți, Ninebot ES2 este o trotinetă electrică care permite instalarea unei baterii externe. Aceasta poate fi instalată în numai câteva minute, pe ghidon, oferindu-vă astfel un plus de autonomie și viteză. Conform producătorului, cu bateria externă instalată veți putea parcurge până la 45 de kilometri cu o singură încărcare, adică aproape dublu față de autonomia inițială. În plus, tot cu bateria suplimentară puteți mări și viteza cu care trotineta rulează. De la maxim 25 Km/h, aceasta va putea ajunge până la 30 Km/h. Prea multe n-ar fi de spus. Este o simplă baterie cu capacitate de 5200mAh.

Problema la această baterie este cu siguranță prețul, pentru că este aproape jumătate din costul trotinetei. Totuși, dacă nu vă grăbiți, o puteți cumpăra din China ceva mai ieftin. Spre exemplu, cei de la GearBest.com listează acest produs cu prețul de $150 (aproximativ 630 lei), cu transport și toate taxele incluse. Asta înseamnă că prețul plătit este cel final. O mai găsiți cu un preț asemănător și aici, tot cu livrare prin curier, fără alte taxe suplimentare.

Produsul va fi livrat prin curier, fără alte taxe suplimentare. De la ei mi-am cumpărat și trotineta Ninebot ES2 (urmează review pe blog), cu un preț foarte bun comparativ cu cele practicate de magazinele autohtone. În cazul în care vă interesează, găsiți oferta aici sau aici. În România această baterie costă undeva la 1050 lei, diferența de preț fiind de aproape 500 lei.


6 comentarii pentru

Baterie externă pentru trotineta electrică Ninebot ES2 sau ES1

 • MiB
  18 februarie 2019
  Mersi. Am dat comanda acum de baterie pentru ES2, trotineta o am cumparata tot din China. :D
  Răspunde
 • Vlad
  26 mai 2019
  Salut, Mersi pentru pont! Saptamana trecuta am comandat si eu, ieri mi-a ajuns. Foarte multumit. :)
  Răspunde
 • Clai
  26 mai 2019
  Stie cineva daca bateria externa de la ninebot se poate montra intr-un fel si la M365?
  Răspunde
 • Mădălin
  10 iunie 2019
  Nu se poate monta la M365. :)
  Răspunde
 • John
  16 iulie 2019
  Salutare! A comandat cineva bateria din China? AM gasit-o cu super pret si eram curios daca se mai platesc taxe. Vanzatorul zice ca nu. :)
  Răspunde
 • Mădălin
  16 iulie 2019
  Salut, Daca vanzatorul mentioneaza acest lucru inseamna ca asa este. :D
  Răspunde
 • Îți mulțumesc pentru comentariu! Acesta va fi aprobat în cel mai scurt timp posibil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Această pagină web folosește cookie-uri și stocare locală (local storage) pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. În cazul în care nu le acceptați, anumite părți ale site-ului nu vor funcționa. Vezi detalii.