Trotineta electrică Ninebot by Segway KickScooter Max G30 este acum disponibilă în oferta magazinelor

Persoanele care își doresc o trotinetă modernă și foarte rezistentă au acum la dispoziție Segway Ninebot MAX G30. Povestea acestei trotinete este una foarte interesantă, iar modul în care ea a apărut pe piață a atras atenția tuturor persoanelor interesate de un vehicul nou, care să ajute la deplasarea rapidă din punctul A în punctul B și care să fie susținut de o întreagă comunitate.

Producția trotinetei Segway Ninebot MAX G30 a fost susținută de campaniile derulate pe perioade extinse pe platforma Indiegogo, o platformă special creată pentru crowdfunding. Datorită calităților sale, un număr mare de persoane au contribuit, mai exact 5500, și au fost strânse fonduri în valoare de 4.47 milioane de dolari, sumă de bani suficient de mare pentru ca acest model de trotinetă să fie produs în masă.

Ninebot by Segway KickScooter MAX G30
Ninebot by Segway KickScooter MAX G30

Autonomia mare este una dintre calitățile care atrag atenția asupra acestei trotinete.

Pe o piață cu o creștere considerabilă, toți producătorii luptă pentru a oferi niveluri de autonomie crescută și o viață lungă pentru baterii. Segway a schimbat tot ceea ce se cunoștea despre aceste elemente electronice ale unei trotinete și oferă acum o capacitate a bateriei de 551 Wh cu o autonomie maximă ce ajunge până la 65 km. Din acest motiv, trotineta are cel mai mare nivel de autonomie existent în prezent pe piață.

În plus, utilizatorii au la dispoziție și un adaptor special incorporat pentru a încărca trotineta din rețeaua de curent electric, fără a mai avea nevoie de un transformator, acesta fiind un mare avantaj.

Riscul de a face pană este redus aproape la zero.

Trotineta electrica Ninebot by Segway KickScooter MAX G30 - parcata
Trotineta electrica Ninebot by Segway KickScooter MAX G30

Trotineta are anvelope fără cameră, pneumatice, respectând cerințele unui produs modern. Roțile au un diametru de 10 inch atât în fată, cat și în spate, pentru ca drumurile pe trotinetă să fie mai line și mult mai stabile chiar și atunci când au loc pe suprafețe foarte dificile. Anvelopele sunt învelite pe interior cu un strat protector special. Din acest motiv, riscul de a face pană este diminuat spre zero.

Un plus de stabilitate.

Segway Ninebot MAX G30 este alimentată cu 350 W în timpul funcționării, ceea ce face ca accelerația să fie suficient de puternică pe absolut toate categoriile de drum. Trotineta va urca în mod eficient pantele datorită faptului că tracțiunea roții din spate este concepută special pentru cele mai bune variante de stabilitate, accelerație și frânare.

Prețul este unul bun dacă ne raportăm la performanțele pe care trotineta le promite.

Trotineta electrica Ninebot by Segway KickScooter MAX G30 - display
Trotineta electrica Ninebot by Segway KickScooter MAX G30 - display

Cu ajutorul acestei trotinete electrice de calitate premium, în spatele căreia stă susținerea unei întregi comunități, utilizatorii se pot deplasa eficient și ușor chiar și în orașele foarte aglomerate cum ar fi Bucureștiul, Clujul sau alte zone intens circulate din tară. Toate caracteristicile sale o fac un produs care își merită pe deplin prețul.

Acum că am trecut în revistă specificațiile tehnice ale acestui model, haideți să vedem de unde poate fi achiziționată și cu ce preț. În România o întâlnim la magazine precum Altex.ro, evoMAG.ro, eMAG.ro sau PcGarage.ro cu prețul de 3849 lei. Cei care vor să o cumpere mai ieftin o găsesc și în oferta magazinelor chinezești precum Geekbuying.com cu prețul de aproximativ 2750 lei și cu livrare prin curier rapid în 2-3 zile lucrătoare din Polonia.


5 comentarii pentru

Trotineta electrică Ninebot by Segway KickScooter Max G30 este acum disponibilă în oferta magazinelor

 • Louis
  05 februarie 2020
  Este foarte misto trotineta, dupa parerea mea, peste M365 Pro de la Xiaomi, atat ca este putin cam scumpa. Totusi, este destul de bun pretul de la Geekbuying.
  Răspunde
 • Vlad
  05 februarie 2020
  Putin cam grea, daca ma intrebi pe mine. Dar nah, daca vrei autonomie mare si o trotineta solida, n-ai cum sa ai ceva usor. Sunt curios cum se comporta frana, avand in vedere ca este pe roata din fata.
  Răspunde
 • Dan
  05 februarie 2020
  Interesant claxonul ala dar si ideea ca nu mai ai nevoie de un transformator pentru a o putea incarca. Daca pleci pe undeva cu ea iei cablul, o bagi in priza, si aia este.
  Răspunde
 • Andrei
  12 februarie 2020
  Mersi de pont. Am facut comanda la Geekbuying pe 5 februarie si astazi mi-a ajuns, bonus am primit si un antifurt. Despre trotineta, totul la superlativ, un M365 pe steroizi.
  Răspunde
 • Mădălin
  13 februarie 2020
  Cu placere!
  Răspunde
 • Îți mulțumesc pentru comentariu! Acesta va fi aprobat în cel mai scurt timp posibil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Această pagină web folosește cookie-uri și stocare locală (local storage) pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. În cazul în care nu le acceptați, anumite părți ale site-ului nu vor funcționa. Vezi detalii.