Termene și condiții


Prin utilizarea şi vizitarea site-ului electricspeed.ro („Site”) presupune acceptarea în totalitate a tuturor termenilor și condițiilor de utilizare. Dacă nu sunteţi de acord cu acestea, vă rog să nu utilizaţi şi să nu vizitaţi Site-ul.

Administratorii Site-ului au dreptul de a modifica în orice moment termenele şi condiţiile aplicabile, fără a fi necesară notificarea prealabilă a autorilor şi / sau utilizatorilor. Dupa publicarea pe Site a termenelor şi condiţiilor modificate, acestea devin automat aplicabile. Prin urmare, vă sugerez să revedeţi periodic prezenta secţiune.

Această pagină are rolul de a te informa asupra drepturilor pe care le ai în relație cu navigarea pe site-ul electricspeed.ro, dar mai ales pentru a te informa asupra termenelor sub care ofer conținutul gratis de pe acest website.

Limitarea răspunderii

Conținutul de pe acest site este oferit sub formula așa cum este și nici o informație de pe prezentul website nu trebuie luată ca opinie de specialitate. Cu ajutorul acestuia doresc să aduc în atenția celor care ajung aici informații și opinii pe care eu le găsesc utile cu privire la diverse produse, experiențe sau website-uri.

De reținut faptul că nu reprezint magazinele/produsele pe care le prezint sau despre care ofer anumite informații, în articolele prezente pe acest site sunt împărtășite doar experiențele/părerile mele personale.

Nu voi fi răspunzător pentru orice pierdere de venituri sau alte pierderi datorită navigării pe acest site sau deciziilor care au la bază textele citite pe această pagină de internet.

Drepturi de autor

Textele de pe prezentul site se pot prelua exclusiv cu acordul scris al autorului. Preluarea textelor nu se poate face înainte de a obține acordul în scris de la autor. Textele şi imaginile prezente pe electricspeed.ro îmi aparțin, excepţie făcând cazul unde este menţionată sursa.

În situația preluărilor de până la 100 cuvinte, acestea se pot face în mod ocazional și obligatoriu cu menționarea sursei cu link activ vizibil care îndeamnă la citirea completă a articolului.
Preluarea nu se poate face pe site-uri de tip agregator.

Comentariile

Nu îmi asum răspunderea asupra opiniilor persoanelor care comentează pe prezentul website, deși voi modera comentariile jignitoare.

Fac parte din Termenii și Condițiile site-ului și: Politica de confidențialitate și Politica de cookies accesibile prin click pe link-ul de deasupra.

Politica linkuri afiliate

Unii oameni se simt înşelaţi de linkurile afiliate, deşi nu înţeleg de ce. Eu cred că, folosind aceste link-uri, puteți susține blogul.

Sistemul de afiliere funcționează în felul următor. Magazinele îmi plătesc mie un comision de 1-3% din valoarea produselor cumpărate prin clickul pe link-urile afiliate. Acea sumă nu se adaugă la valoarea comenzii clientului, vine din buzunarul magazinului. Nimeni nu pierde nimic în această afacere, nici clientul-vizitator, nici eu, nici magazinele, ci chiar toată lumea câștigă: eu niște puncte (pe care le transform în bani, și cu ajutorul cărora îmi pot finanța blogul pentru a putea testa diverse produse), clientul un produs și recunoștința mea, magazinele clienți.

Contact

Cei care doriți, mă puteți contacta prin email, accesând această pagină, insă vă rog nu o faceți pentru a-mi cere ajutorul în rezolvarea unor probleme tehnice sau sfaturi/informații cu privire la achiziționarea produselor din China.

În astfel de situații folosiți formularul de comentarii al unui articol ce tratează un subiect similar. Folosiți funcția "Search" de pe Blog, sigur veți găsi articole pe aceeași temă. În felul acesta informațiile vor fi publice și conținutul va fi disponibil și pentru alte persoane care posibil să se confrunte cu aceeași problemă/dilemă.

Această pagină web folosește cookie-uri și stocare locală (local storage) pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. În cazul în care nu le acceptați, anumite părți ale site-ului nu vor funcționa. Vezi detalii.