Asta mai lipsea! Audi a prezentat o trotinetă electrică pentru începători

Pentru că Audi face primele încercări serioase de a produce vehicule electrice, compania a anunțat noul E-tron pe care îl numește Scuter Electric Concept, care funcționează de fapt ca o trotinetă. Faptul că dispune de 4 roți permite o bună stabilitate în timpul vitezei de 20 Km/h atinși. Această trotinetă cântărește 26 kilograme și are autonomie de 20 kilometri. Audi are intenția de a scoate pe piață acest produs la finalul anului 2020, la un preț de aproximativ 2000 de euro.

Scuter și skateboard într-un singur produs.

Trotineta electrica Audi - autobuz
Trotineta electrică Audi

Deoarece pentru acest model sunt combinate elementele unui e-scuter și cele ale unui skateboard duce la o experiență de conducere unică. Utilizatorul nu trebuie să stea cu corpul înclinat în față așa cum ar face în mod normal pe un scuter obișnuit, însă poate sta lateral pe trotinetă ținând doar ghidonul cu o mână.

Răsucirea ghidonului controlează frânarea și accelerația în timp ce cealaltă mână poate rămâne liberă. Audi susține că experiența de a conduce acest produs poate fi asemănată cu plutirea efectivă pe un val, însă este foarte posibil ca persoanele care conduc neatent să se lovească în momentul în care cad la viteză maximă. Stabilitatea produsul însă îl face foarte sigur și ușor de utilizat.

Baterie amplasată strategic.

Bateria acestei trotinete electrice este amplasată în mâner, acolo unde se află și un mic afișaj care indică utilizatorului nivelul de baterie rămas. Trotineta are și lumini pentru față și spate, inclusiv stopuri de frână și o lumină de întâlnire pentru zi, care funcționează similar cu pozițiile unei mașini. Audi promovează, de asemenea, și conectivitatea bluetooth care vă permite utilizatorului să personalizeze trotineta. Acest vehicul modern este smart și oferă totodată și o bună protecție contra furtului.

Audi este cel mai recent producător auto care a intrat pe piața vehiculelor pentru micromobilitate.

Anunțurile făcute de Audi sugerează faptul că marele brand își dorește ca prin acest e-scuter sau trotinetă electrică să își completeze gama de mașini E-tron. Compania declară că acest scuter poate fi oferit drept accesoriu opțional pentru cei care cumpără mașini din gama E-tron, pentru că aceștia pot pune trotineta în portbagaj și o pot folosi în anumite etape ale călătoriei lor.

Această trotinetă electrică are un preț mai mare decât trotineta de la Boosted Board și o viteză maximă mai mică decât trotineta frustrant de lentă de la Bird, deci Audi ar putea avea nevoie să facă mai multe pentru a scoate această trotinetă debutantă în lumina reflectoarelor, altfel ar putea rămâne doar un alt produs care să nu se vinde.

Cu ajutorul acestei trotinete utilizatorii se bucură în primul rând de calitate și de materiale durabile specifice brandului Audi. Această trotinetă este o idee genială inclusiv pentru începători care vor învață să rămână în poziție verticală cu ajutorul celor patru roți de susținere. În plus, pentru că viteza anunțată nu este una foarte mare, începătorii pot profita de acest lucru pentru a se deplasa în condiții de maximă siguranță, încet și eficient, până când deprind ideea de a sta pe o trotinetă care funcționează aproape similar cu un moped.

Mai multe imagini găsiți aici.


1 comentarii pentru

Asta mai lipsea! Audi a prezentat o trotinetă electrică pentru începători

  • Vlad
    03 februarie 2020
    Interesant conceptul, mie unul imi place. Sper sa ajunga sa o produca in masa. :)
    Răspunde
  • Îți mulțumesc pentru comentariu! Acesta va fi aprobat în cel mai scurt timp posibil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Această pagină web folosește cookie-uri și stocare locală (local storage) pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. În cazul în care nu le acceptați, anumite părți ale site-ului nu vor funcționa. Vezi detalii.