Noua trotinetă Xiaomi, Mijia M365 Pro, este disponibilă acum la comandă 🚀

Aș putea spune că era timpul pentru upgrade. Chiar dacă nu este un upgrade major, așa cum s-ar fi așteptat mulți, eu zic că este un upgrade binevenit. M365 Pro este noua trotinetă a chinezilor de la Xiaomi, prezentată la începutul acestui an.

Despre M365 cred că a auzit orice trotinetist, deci nu mai are rost să intru în detalii. Ce aduce nou versiunea Pro? Probabil vă întrebați dacă merită banii și bineînțeles, cât costă. Dacă M365 poate fi cumpărată acum cu 1800-2000 lei, care este prețul noii versiuni? Citind acest articol până la final, veți afla toate informațiile cu privire la M365 PRO.

Așa cum am scris mai devreme, Xiaomi Mijia M365 Pro nu este cu mult diferită fată de predecesoarea sa. Design-ul este același, probabil pentru a reduce din costurile de producție, dar și pentru că au găsit într-un fel "cheia succesului". Astfel, producătorul a decis că noul model să fie aproape identic cu prima generație.

În schimb, M365 Pro dispune de display integrat în ghidon, iar LED-urile întâlnite la primul model au dispărut. Acum avem informații detaliate cu privire la viteza cu care mergem, modul de utilizare (ECO, Drive și Sport), dar și avertismente legate de temperatura motorului sau eventualele probleme tehnice. Din punctul acesta de vedere, eu aș putea spune că se aseamănă foarte mult cu trotinetele de la Ninebot (ES1 și ES2).

O altă diferență o găsim la acumulatorul intern, de această dată ceva mai generos. Integrează o capacitate de 12800 mAh (474 ​​Wh), fiind capabil să asigure până la 45 Km autonomie cu o singură încărcare. Ca o mică paranteză, prima generație are o baterie de 7800 mAh, care poate asigura până la maxim 40 Km.

Evident, autonomia variază în funcție de temperatura de afară, greutate, drum, etc. Are și un motor mai puternic, de 300 W nominal și maxim 600 W, iar cu ajutorul acestuia și panta de urcare a crescut cu până la 20 de grade.

Cam acestea sunt toate noutățile cu care vine trotineta de la Xiaomi. Eu zic că este bine faptul că au decis să păstreze anvelopele cu cameră (amortizează foarte bine șocurile), dar și același design - în felul acesta piesele de la prima generație rămân compatibile.

Prețul anunțat de producător este undeva la $410, adică aproximativ 1720 lei. La magazinele chinezești este deja disponibilă, costă undeva la 2200 cu livrare din China sau 2300 cu livrare din Europa. În România așteptăm să vedem care va fi adaosul practicat de comercianți, până acum nu a apărut pe stoc în ofertele magazinelor autohtone.

Voi ce părere aveți de noua trotinetă Xiaomi? Merită upgrade-ul de la M365? Eu o testez în această perioadă, așadar urmăriți blogul pentru un review detaliat în viitorul apropiat. ;)
Până atunci o puteți cumpăra de la Altex.ro, evoMAG.ro sau eMag.ro.


3 comentarii pentru

Noua trotinetă Xiaomi, Mijia M365 Pro, este disponibilă acum la comandă 🚀

 • Dan
  15 iulie 2019
  Cred ca ai uitat sa pui link-uri catre magazine. Ca nu vad de unde poate fi cumparata. :)
  Răspunde
 • Robo
  16 iulie 2019
  Eu am primul model și am început să mă gândesc tot mai mult la un upgrade. Nu pentru că nu aș fi mulțumit, ci doar pentru că mă încântă ideea de autonomie mai mare. :D
  Răspunde
 • Adi
  24 ianuarie 2020
  Cea mai tare trotineta electrica!
  Răspunde
 • Îți mulțumesc pentru comentariu! Acesta va fi aprobat în cel mai scurt timp posibil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Această pagină web folosește cookie-uri și stocare locală (local storage) pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. În cazul în care nu le acceptați, anumite părți ale site-ului nu vor funcționa. Vezi detalii.