3 skateboard-uri electrice, accesibile, bune pentru traseele scurte prin oraș

Soluțiile alternative pentru deplasare în oraș au devenit foarte populare în ultimii ani și în România, trotinetele electrice reprezentând prima opțiune în cazul celor care își doresc un vehicul electric. Totuși, înainte de a cumpăra una, este necesar să puneți în balanță următoarele aspecte: autonomia de care aveți nevoie, starea drumului pe care îl parcurgeți de obicei, spațiul disponibil pentru depozitare și portabilitatea. Fiecare vehicul electric vine la pachet cu avantaje și dezavantaje.

Dacă trotinetele și bicicletele electrice sunt mai ușor de utilizat chiar și de începători, skateboard-urile electrice pot oferi un plus de portabilitate. Pot fi utilizate chiar și atunci când rămân fără baterie iar urcatul scărilor până la etajul 4 nu va mai reprezenta o problemă. Totuși, skateboard-urile electrice sunt mai greu de utilizat de către persoanele fără experiență, de aceea este bine să folosiți un echipament de complet. Știu că atunci când ne uităm la Casey Neistat, datul cu skate-ul pare o joacă de copii, însă realitatea nu este deloc așa. În plus, acestea sunt mai greu de utilizat pe drumurile cu asfalt prost.

Dacă totuși vreți să trăiți visul american pe un skateboard electric, astăzi am găsit 3 modele interesante, disponibile în oferta celor de la Geekbuying.com. Toate sunt în stoc, cu livrare din Europa. Livrarea se face prin curier rapid, în 2-3 zile lucrătoare, nu trebuie să așteptați precum în cazul celor cu livrare din China.  

RedPawz RDZ-07

Skateboard RedPawz RDZ-07

Cu 2 motoare de 600 wați și un acumulator cu capacitate de 6600mAh, RedPawz RDZ-07 este unul dintre cele mai compacte și ușoare skateboard-uri. Acesta dispune de un design modern și impresionează la capitolele autonomie și viteză. Poate atinge viteze de până la 40 km/h iar autonomia pe care producătorul ne-o promite este de 30 kilometri. Evident, autonomia variază în funcție de greutatea utilizatorului, condițiile meteo și teren.

Acesta poate fi achiziționat de aici cu prețul de $349.99 dacă folosiți cuponul de reducere NNN365S

Skateboard SYL-08

Skateboard SYL-08

SYL-08 este SUV-ul skateboard-urilor electrice. Dotat cu suspensie și roți pneumatice pe 8 inci, acesta poate fi utilizat pe orice tip de teren. Nu este chiar cel mai elegant skateboard și nici cel mai ușor (cântărește 13 kilograme), însă datorită roților mari și sistemului de prindere pentru picioare, cred că este cel mai ușor de utilizat. În plus, poate susține o greutate de maximum 130 de kilograme. La capitolul autonomie, skateboard-ul promite până la 30 kilometri cu o singură încărcare. Datorită motoarelor care generează o putere de 1650W, viteza maximă pe care o poate atinge este de 40 km/h.

Îl găsiți aici, cu prețul de $475, însă numai după ce aplicați cuponul de reducere GKB283S

Skateboard electric pentru copii Talu TL-C001

Skateboard Talu TL-C001

Ultimul pe listă este acest skateboard electric pentru copii. Cântărește 4.5 kilograme și poate susține până la 60 de kilograme, așadar, nu este un produs destinat adulților. Știu că pentru copii este recomandat skateboard-ul clasic, însă decât un hoverboard periculos, eu cred că mai indicat ar fi un skateboard electric. În plus, acesta poate fi utilizat și ca skate clasic. Viteza maximă pe care o poate atinge este de 15 km/h iar autonomia sa este de maximum 10 kilometri. Este dotat cu LED-uri în partea frontală, pentru o vizibilitate mai bună, iar motorul are o putere de 100W.

Talu TL-C001 costă $249 și poate fi cumpărat de aici.


4 comentarii pentru

3 skateboard-uri electrice, accesibile, bune pentru traseele scurte prin oraș

 • Dan
  30 martie 2020
  Foarte interesant RedPawz RDZ-07, poate ii faci si un review pe blog. :D
  Răspunde
 • Mădălin
  30 martie 2020
  Nu stiu ce sa zic, nu m-am dat niciodata cu un skateboard. :D
  Răspunde
 • Vlad
  29 martie 2020
  Oare se livreaza si acum? Mai lucreaza curierii in perioada asta?
  Răspunde
 • Mădălin
  30 martie 2020
  Sigur! Chiar zilele trecute am primit un pachet comandat de la Geekbuying.
  Răspunde
 • Îți mulțumesc pentru comentariu! Acesta va fi aprobat în cel mai scurt timp posibil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Această pagină web folosește cookie-uri și stocare locală (local storage) pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. În cazul în care nu le acceptați, anumite părți ale site-ului nu vor funcționa. Vezi detalii.